Пропустить Навигационные Ссылки.

Наші друзі та спонсори:









УКРАЇНА
ХМЕЛЬНИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
ДЕПАРТАМЕНТ ОСВІТИ І НАУКИ

НАКАЗ

04.09.2014                                                           Хмельницький                                                         № 317-но






Про проведення VII обласної учнівської
Інтернет-олімпіади з математики
у 2014/2015 навчальному році

На виконання наказу Міністерства освіти і науки України від 06.11.2002 року № 638 „Про проведення Всеукраїнських учнівських Інтернет-олімпіад”, відповідно до “Положення про Всеукраїнські Інтернет-олімпіади» (наказ МОНМолодьспорту України № 671 від 11.06.2011 р.) з метою вдосконалення системи пошуку, підтримки, розвитку творчого потенціалу обдарованої молоді та підвищення інтересу учнів до поглибленого вивчення математики; залучення школярів до дослідницької роботи; стимулювання інтересу до оволодіння сучасними інформаційними технологіями

Н А К А З У Ю :
  1. Хмельницькому обласному інституту післядипломної педагогічної освіти (в.о ректора О.Ф.Попику):
    1. Здійснити організаційне та науково-методичне забезпечення проведення VII обласної Інтернет-олімпіади з математики.
    2. Забезпечити проведення Інтернет-олімпіади з математики. у два етапи:
      І етап- відбірковий (заочний)
      1 тур - 01.10.2014 - 10.10.2014р;
      2 тур - 28.10.2014 - 03.11.2014р.
      ІІ етап – фінальний (очний)
      Он-лайн тур - 22.11.2014р.
    3. Розмістити на сайті Хмельницького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти до 15 вересня 2014 року (www.oippo.km.ua) умови участі, склад журі та оргкомітету (додатки 1-2).
    4. Скласти кошторис витрат на організацію та проведення Інтернет-олімпіади з математики за рахунок коштів, виділених ОІППО на проведення ІІІ етапу Всеукраїнських олімпіад з базових дисциплін у 2014-2015році.
  2. Начальникам відділів/управлінь освіти районних державних адміністрацій та міських рад, завідувачам методичних кабінетів:
    1. Створити організаційні комітети, визначити відповідальних за організацію та проведення для проведення ІІ етапу Інтернет – олімпіади;
    2. Довести інформацію про обласну Інтернет-олімпіаду з математики до учнів 8-11 класів навчальних закладів області;
    3. Сприяти участі школярів в Інтернет-олімпіаді з математики; 2.4. Створити умови для проведення ІІ (очного) етапу обласної Інтернет-олімпіади з математики 22.11.2014 р. з 1000- 1300 на базі РМК(ММК) з доступом до інтернет і відеотрансляції в режимі вебінару за адресою aconnect.hoippo.km.ua:8080/matem;
    4. Участь у ІІ (очному) етапі, витрати на Інтернет та електронну пошту для забезпечення участі школярів в Інтернет-олімпіадах здійснитити за рахунок коштів місцевих бюджетів.
  3. Контроль за виконанням наказу покласти на заступника директора-начальника управління професійної освіти та ресурсного забезпечення Департаменту Харчук А.М.



Директор Департаменту О.Фасоля





Додаток №1
до наказу № 317-но
від 04.09. 2014 р.
Організаційний комітет обласної Інтернет-олімпіади з математики
  1. Блажиєвська В.М., в.о. начальника управління освітньої діяльності та позашкільної освіти Департаменту освіти і науки Хмельницької обласної державної адміністрації , голова оргкомітету.
  2. Попик О.Ф., в.о. ректора Хмельницького ОІППО , співголова.
  3. Гринчук Л.В., методист математики Хмельницького ОІППО, секретар.
  4. Білик Л.Г., головний бухгалтер ХОІППО.
  5. Дубковецька Г.М., завідувач науково-методичного центру викладання навчальних предметів природничо-математичного циклу ХОІППО.
  6. Гудзь В.В., завідувач сектора фізико-математичних дисциплін науково-методичного центру викладання навчальних предметів природничо-математичного циклу ХОІППО.
  7. Ребрина В.А., завідувач центром інформаційно-комунікаційних технологій ХОІППО.



Заступник директора-
начальник управління
професійної освіти та ресурсного
забезпечення Департаменту
А.Харчук





Додаток №2
до наказу № 317-но
від 04.09. 2014 р.

Журі обласної Інтернет-олімпіади з математики у 2014-2015 н.р.
  1. Кисіль Т.М., доцент кафедри прикладної математики та соціальної інформатики Хмельницького національного університету, кандидат фізико-математичних наук, голова журі.
  2. Гринчук Л.В., методист математики Хмельницького ОІППО, заступник голови журі.
  3. Смішко Г.С., вчитель математики Хмельницького обласного ліцею-інтернату поглибленої підготовки в галузі наук, вчитель- методист, секретар журі.
  4. Бойко В.В., вчитель математики Хмельницької ЗОШ №18, вчитель- методист, член журі.
  5. Сіренький І.О., вчитель математики, директор Понінківського НВК "ЗОШ І-ІІІ ступенів, гімназія" Полонського району, вчитель-методист, член журі.
  6. Блажевич Н.А. – вчитель математики ЗОШ І-ІІІ ст. №2 м.Красилова , старший вчитель, член журі.
  7. Григорук С.С. , доцент кафедри прикладної математики та соціальної інформатики Хмельницького національного університету, кандидат педагогічних наук, експерт – консультант журі.



Заступник директора-
начальник управління
професійної освіти та ресурсного
забезпечення Департаменту
А.Харчук